Mangi

Ikke ret meget om mad, men meget om at spise – eller manglen på samme…

Svær problematik

“Det er en svær problematik”… Sådan sagde min læge et par gange, da jeg snakkede med ham i den her uge. Det kunne vi kun være enige om.

Jeg har et velfungerende liv med familie, job, fritidsinteresser og alt det “normale”. Man kan ikke se at jeg har (store) problemer, som jeg kæmper med og mod hver evig eneste dag. Man kan ikke se, at jeg balancerer på en millimeter tynd line og er tæt på at falde ned i et hul. Man kan ikke se, at jeg er syg.

Jeg er bare ikke “syg nok” til at få hjælp fra det offentlige. Eller jeg passer i hvert fald ikke i de rigtige kasser – måske fordi, jeg netop har et velfungerende liv, og i virkeligheden også selv har svært ved at acceptere, hvor syg jeg er.

Jeg har en rigtig god læge! Det var en god oplevelse at snakke med ham, og han ville gerne hjælpe mig, for “det er en svær problematik”. Jeg er nu blevet henvist pga. angst til en neuropsykolog. Min læge og jeg blev enige om, at min spiseforstyrrelse godt kunne dækkes ind under betegnelsen angst, fordi jeg jo faktisk er rædselsslagen angst for at tage på… På den måde kunne vi omgå systemerne lidt, hvilket forhåbentlig kan give mig noget hjælp. Jeg har også allerede fået en tid hos psykologen, og har aftalt at vi må snakke om der er belæg for at arbejde videre sammen.

Det har jeg det godt med.

Nu sker der noget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *