Mangi

Ikke ret meget om mad, men meget om at spise – eller manglen på samme…

Jeg glæder mig …

Jeg glæder mig! -Til at der sker noget …

Jeg glæder mig til næste uge. For der har jeg en aftale med min læge. Han vil gerne snakke med mig om mine muligheder. Mulighederne for at få hjælp. Jeg ved ikke, om han kan hjælpe mig direkte, men forhåbentlig kan han så guide mig videre til nogen, der kan.

Og så glæder jeg mig til næste skridt. Min forventning er, at jeg skal ud og finde en privat psykolog/terapeut/professionel behandler, der ved noget om spiseforstyrrelser og kan hjælpe mig. Jeg glæder mig til at der sker noget!

Og jeg glæder mig over, at jeg har sat noget i gang.
Det er de små ting, der tæller – og som jeg skal huske mig selv på lige for tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *