Mangi

Ikke ret meget om mad, men meget om at spise – eller manglen på samme…

Kompliment eller bekymring?

Hvilken kvinde kan ikke godt lide at få at vide, at hun har tabt sig? Jeg kan også godt lide det. I hvert fald lige i det øjeblik kommentaren falder. For sekunder efter, ser jeg de bekymrede øjne hos den, der lige har forsøgt at give mig en kompliment.

Jeg holder øje med min vægt. Det er ikke nogen hemmelighed… Og den svinger altså ikke med mere end et par kilo op og ned. Jeg sørger for, at den holder sig indenfor en bestemt fast margen, som jeg har det godt med. Så jeg har ikke tabt mig.

Så når en bekendt, som så mig første gang for et knap et år siden, spørger om jeg har tabt mig, efterfulgt at et par bekymrede øjne, så bliver jeg faktisk ked af det.

Jeg passer på mig selv. Jeg forsøger i hvert fald så godt jeg kan. Jeg ved godt, der er mange ting, der kunne og burde være anderledes og bedre, men jeg nyder og lever mit liv – jeg elsker hverdagen og de små øjeblikke med min dejlige familie. Jeg går altså ikke og er ked af det, så jeg håber ikke, det er derfor, jeg vækker bekymring. Ser jeg syg ud?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *