kaktus

Så godt og så skidt

Jeg har haft en helt fantastisk uge! Jeg har arbejdet med at stable et stort arrangement op, som blev en kæmpe succes. Jeg har været på mere end fuld tid og haft både spændende, udfordrende, og skøre opgaver. Jeg har arbejdet sammen med nogle vildt søde og dygtige mennesker, og vi har faret rundt fra et sted til et andet og knoklet for at komme bedst mulig i mål. Der har været fuld knald på hele ugen, og det har været så godt!

Samtidig har det været en forfærdelig uge i kampen mod spiseforstyrrelsen. Jeg har hverken haft tid eller overskud til at tage mig af den, så den har bare fået lov til at styre løbet. Jeg har ikke spist, hvad jeg har haft brug for. Jeg har sprunget måltider over. Jeg har spist masser af chips og is. Jeg har kastet noget af det op. Det har været rigtig skidt!

Overraskende nok, har det ikke påvirket mit energi-niveau. Men jeg har nok kørt på reserverne og masser af adrenalin. Jeg har i hvert fald været 100% på og haft godt med overskud til arbejdet. Men det ville nok ikke kunne være fortsat i en længere periode.

Ikke desto mindre går jeg ind i en ny uge med godt humør. Jeg har haft en fantastisk oplevelse både arbejdsmæssigt og socialt sidste uge. Den følelse vil jeg tage med mig og bruge, når jeg nu vender tilbage med fokus på kampen mod spiseforstyrrelsen.