Mangi

Ikke ret meget om mad, men meget om at spise – eller manglen på samme…

Mere Maj

Jeg tror ikke kun, det er fordi jeg er blevet ældre og mere voksen, at jeg begynder at blive mere sikker på mig selv og står ved den jeg er. Jeg tror også, at det har betydning, at jeg arbejder mig mere og mere ud af min spiseforstyrrelse og det fængsel jeg har været i i så mange år. Jeg begynder at være mere Maj – og ikke mindst at være helt okay med det.

Inden for de sidste par år er der sket rigtig meget med min selvopfattelse. Min mand holder ved endnu – på trods af alt mit rod og alle mine fejl. At jeg er blevet mor har også ændret mig. Mine børn har lært mig rigtig mange ting om selv; hvad der betyder noget for mig, hvad jeg står for, og hvad jeg vil kæmpe for. Jeg elsker at være mor! Og jeg elsker at mærke den ubetingede kærlighed der er mellem os. Det er også med til at give mig en tro på, at jeg er god nok.

At være en del af et kollegialt fællesskab, hvor jeg føler mig velkommen og vellidt betyder også rigtig meget. Jeg har nogle virkelig søde kollegaer, som jeg faktisk holder rigtig meget af – og jeg er tryg ved at være mig selv overfor dem og sænke de parader, der ellers har været oppe i rigtig mange år.

Jeg begynder så småt at tro på den ros, jeg af og til får. Jeg er en god mor. Og jeg er faktisk også dygtig til mit arbejde. Jeg er vist egentlig en helt okay Maj – også uden spiseforstyrrelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *