Mangi

Ikke ret meget om mad, men meget om at spise – eller manglen på samme…

Det går godt!

Jeg er her stadig. Jeg har det godt. Jeg er glad. Jeg spiser. Jeg er i gang. Jeg kæmper.

Det er lang tid siden, jeg har skrevet noget. Det er ikke fordi, der ikke sker noget. Der sker faktisk rigtig meget, og langt størstedelen er gode ting. Jeg går jævnligt til psykolog, hvilket jeg får rigtig meget ud af. Jeg har (langt om længe) fundet mig en psykolog, som jeg er 100% tryg ved, som forstår mig og skubber mig i den rigtige retning – i det rigtige tempo.

Sidste gang jeg skrev herinde, berettede jeg om et tilbagefald. Faktisk handler den sidste håndfuld indlæg om noget negativt. De handler om, at jeg synes, det er hårdt, og at det ikke går ret godt.

Er det ikke lidt ærgerligt? Når det går godt, har jeg ikke den samme lyst til og det samme behov for at skrive og få mine tanker ud. Det handler måske også en lille smule om, at jeg er i tvivl, om andre rent faktisk gider læse om alt det gode. Der går nok lidt jantelovstanker i mig der …

Men, ikke desto mindre vil jeg nu gerne fortælle, at det går godt! Jeg har det faktisk rigtig godt.  Og jeg kommer til at fortælle mere om, hvad der er godt i nærmeste fremtid  – så kan du jo selv bestemme, om du gider læse med eller ej.