Mangi

Ikke ret meget om mad, men meget om at spise – eller manglen på samme…

Kære krop

Jeg har ikke altid været lige god ved dig. Jeg lytter ikke til dig, når du prøver at fortælle mig, at du trænger til næring. Jeg forsømmer og ignorerer dig. Jeg taler ikke særlig pænt om dig. Jeg har i en lang periode faktisk slet ikke brudt mig om dig. Jeg har haft et ret anstrengt forhold til dig. Men nu er der noget, der er ved at ændre sig. Det er som om, vi er ved at finde hinanden.

Den behandling jeg har fået hos Liv med BodyTalk fokuserer på at skabe balance mellem krop og sind. Det er et holistisk system, der arbejder med helheden og inddrager både det fysiske, psykiske og mentale for at opnå balance og harmoni i kroppen og i sindet. Og det føles som om, at det virker …

Kære krop. Jeg holder af dig. Jeg begynder at føle mig tryg sammen med dig. Jeg er ked af, at jeg har behandlet dig dårligt. Jeg har brug for dig. Jeg har brug for, at vi arbejder sammen og kæmper for at finde et fælles fodfæste, hvor vi kan stå fast. Jeg tror, vi kan klare de forhindringer og udfordringer, livet byder, hvis vi står sammen. Jeg tror, at vi kan bekæmpe spiseforstyrrelsen, hvis vi kæmper sammen. Jeg tror på at vi kan!

Jeg oplever et sjældent overskud lige for tiden. Jeg oplever en ro og en glæde i mit sind, som jeg tillægger den balance, der er ved at ske i min krop. Det føles rart. Det føles, som om jeg er ved finde frem til min kerne. Det kan godt være, spiseforstyrrelsen stadig er den dominerende faktor i mine handlinger, men der er ved at ske en ændring. Min kerne vokser og jeg begynder at tro på, at den kan knuse spiseforstyrrelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *