Mangi

Ikke ret meget om mad, men meget om at spise – eller manglen på samme…

For godt til at være sandt?

Efter udgivelsen af sidste indlæg, er jeg begyndt at tvivle. Tvivle på mig selv og mine udtalelser. Og på mine følelser.

“Er du nu helt sikker på, det går så godt, som du tror?” Det kunne bare være en fase. Lige om lidt går det sikkert ned af bakke igen. Det kan ikke passe, at jeg skal til at have det (så) godt …

Synes lidt jeg står ved en skillevej. I den ene retning hiver spiseforstyrrelsens tryghed og omsorg i mig, og i den anden retning syner en ny og spændende vej, som jeg faktisk gerne vil gå hen ad. Men er det nu en god ide? Det kan godt være, den ved første øjekast virker rolig, rar og indbydende, men er den nu så god, som den giver sig ud for at være? Er det ikke lidt for godt til at være sandt?

Jeg har lyst til at følge og gå i den nye retning, men jeg er samtidig også lidt bange. Bange for at blive skuffet. Bange for at jeg enten strander i en blindgyde, eller bare bliver ledt direkte tilbage til den gamle vej – og grint af og hånet på tilbagevejen …

For 14 dage siden skrev jeg, at jeg ikke ville begynde at filosofere og spekulere over, hvad det skyldes, at jeg var glad. At jeg havde tænkt mig bare at være i det. At lade mig flyde med og se, hvor jeg ender. (Se selv her). Jeg bliver nødt til at holde fast i den tankegang. Jeg skal lade være med at tænke for meget over tingene.

Hvis jeg føler, at jeg er ved at slutte fred med min krop, så bliver jeg nødt til at stole på den følelse, og lade den lede retningen. Jeg bliver nødt til ikke at lade bekymringer, frygt og mistillid ødelægge den glæde og det overskud, jeg (endelig) er fyldt af. Jeg bliver nødt til at overbevise mig selv om, at mine gode og rare følelser er legitime. Hvis de får plads til at være der og til at udfolde sig, så tror jeg faktisk på, at de kan hjælpe mig i den rigtige retning. Jeg skal stole på mig selv, min krop og mine følelser. Vi kan godt, sammen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *