Mangi

Ikke ret meget om mad, men meget om at spise – eller manglen på samme…

Der sker noget…

Der sker noget… Jeg mærker små forandringer, der lige så langsomt sniger sig ind hos mig.

Jeg er jo begyndt hos en ny terapeut. Hun arbejder på en måde, som jeg ikke har prøvet før. Det er en lidt alternativ behandlingsform – ikke noget hokus-pokus eller noget, men det er heller ikke traditionel “tal og lyt”. Jeg skal nok fortælle mere detaljeret om det en anden gang.

Jeg har været der nogle gange nu, og jeg begynder så småt at kunne mærke en forandring. Det er små ting, små bitte ændringer, jeg er begyndt at opdage. Det er svært at forklare, men jeg synes, jeg kan mærke, at jeg ganske langsomt bliver mere tryg i mig selv. Mere sikker på, at det jeg gør, siger og er, faktisk er okay. Jeg begynder ligeså forsigtigt at hvile lidt mere i mig selv.

Det lyder måske ikke af noget særligt. Men det er det for mig. Jeg tror, jeg er ved at finde mig selv.

Jeg kan ikke mærke nogen ændringer i forhold til mad og spisning – endnu. Jeg har også stadig dårlige dage, hvor alt er uoverskueligt og jeg ikke duer til noget. Men der sker noget. Og det føles godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *