Mangi

Ikke ret meget om mad, men meget om at spise – eller manglen på samme…

Ingen vej tilbage – velkommen!

Så er det nu! Det er nu, jeg lægger kortene på bordet og fortæller om den kæmpestore del af mit liv, som fylder alt for meget i min hverdag, som kun de nærmeste ved om, men i virkeligheden heller ikke rigtig kender til. Den del af mit liv som faktisk kun foregår i mit hoved, men har indflydelse på alt, hvad jeg foretager mig.

Hej, jeg hedder Maj, og jeg har en spiseforstyrrelse.

Jeg vil med denne blog dele mine tanker som spiseforstyrret i en hverdag som mor til to vidunderlige børn og kone til en fantastisk mand, som jeg vil gøre alt for. Undtagen at spise “normalt” …

Det er meget grænseoverskridende at åbne op – det er en del af mit liv, som jeg mere eller mindre har holdt for mig selv i 10 år, men det er en beslutning jeg har taget for at (forsøge at) hjælpe mig selv. Jeg ved faktisk ikke rigtig, om jeg er helt klar til det. Men det er et forsøg på at give mig selv en hjælpende hånd i form af en platform til at få sat ord på alle de tanker, der rumsterer i mit hoved. Og samtidig er det en forpligtelse overfor mig selv om at arbejde og kæmpe for at komme videre.

Velkommen indenfor. Flere tanker følger …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *